FYA

Auteur Topic: The meat bar Chersonissos Kreta  (gelezen 757 keer)

Sandra

  • Nieuweling
  • *
  • Berichten: 9
    • Bekijk profiel
The meat bar Chersonissos Kreta
« Gepost op: 1 juli 2018, 16:30:07 »
Een paar weken geleden was ik in de meat bar in Chersonissos Kreta en ondanks dat dit restaurant er best duur uit zag waren de prijzen vriendelijk.
De eigenaar is een kale man die een gezellig praatje komt maken, hij was ooit in Rotterdam geweest dus hij had er de mooiste herinneringen aan, met name aan de Baja beach club. Een club waar dames toen op een uitdagende wijze drankjes aan de gasten verkocht door cocktails in een reageerbuis te gieten en vervolgens deden de dames, die voldeden aan het schoonheidsideaal namen de reageerbuis in de mond te doen en de cocktail in de mond van de betalende gast te laten lopen.

Maar dat terzijde, het eten bij de meat bar in Chersonissos was zeer goed. Wij namen Souvlaki en Hamburgers en al het vlees was heerlijk.
Een echte aanrader en de prijzen zijn ook goed, de hamburgers zijn rond de 3,50 euro per stuk en de drankjes slechts 1,60 per blikje. Dat is duurder dan in een supermarkt maar nog altijd vele malen goedkoper dan in een Nederlands restaurant waar een dorstige klant de hoofdprijs moet betalen.